söndag 20 april 2008

Bandja

Hej! Har nu antligen lyckats ta mig till en fungerande dator med internet uppkoppling, inte alldeles latt har. Maste bara skriva om morgonens tagstationsbesok innan jag glommer bort det; ikvall ar det namligen tankt att vi ska dra norrut mot Garuoa och sedan Wasa national park, ligger vid gransen till Chad, for lite saffari. Hursom helst, pa stationen velade vi lite om vilken biljett som skulle inkopas, detta slutade med att kassorskan blev sur och inte ville salja nagon biljett alls. Da blev vi sura och tjatade sa att kassorskan blev annu surare och sa att vi skulle komma tillbaka om nagra timmar, nagot som vi inte alls hade lust med da dagens schema ar ganska pressat. Slutligen kom en osterrikare och gav oss 1000 balubas "for information". Vi blaogda fattade nada. Efter ytterligare lite dividerande och frustation kom en tysk fram och sa lite forsynt, maybe you should give her some motivation, ahhhh! lite extra kulor kastades fram och vips var allt lost, fantastiskt om man nu forstar hur det funkar.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Hærligt att høra att det ær pengarna som talar runt om i Afrika. Vi har fått betala oss genom Tanzania så det ræcker.

Jag å PA børjar ha gjort det mesta vad det gæller projektet. Nu ska vi bara sitta av tiden tills det blir dags før zanzibar :-)

Hælsa gængetgs

Unknown sa...

Hej! Roligt att höra från dej skönt att ni kan få bada lite också. vi har lämnat in våran data den var ju inte riktig i tangentbordet så nu har vi fått låna en så att jag ska kunna skriva till dej. vi har haft jätte fina dagar här hemma nu men kallt på nätterna.Golfsäsongen har börjat för oss det är lika roligt som vanligt och det går lite upp och ner med resultatet. Nu på fredag åker vi med personalklubben till Rostock det ska bli kul. ha det så bra och sköt om dej . Puss o Kram /mammma o pappa